• Hakkımızda
  • Sağlık
Nurşen Ceylan Anaokulu - Hakkımızda
YAŞ GRUPLARI
Anaokullarımız 36-71 ay arası öğrencilere eğitim ve öğretim vermektedir. Sınıflarımız, 3-4 yaş, 4-5 yaş ve 5-6 yaş olarak gruplandırılır. Yaş grubu sınıflarımız oluşturulurken öğrencilerin ay aralıkları, sınıftaki kız erkek dengesi dikkate alınır.
EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ
Okulumuz Eylül ayında oryantasyon çalışmaları ile başlayıp Haziran ayında sona erer. Okullarımız çalışma takvimini MEB tatil tarihlerini ( Kasım-Sömestr- Nisan) esas alarak belirlenir.
  • 5-10 Eylül Oryantasyon Haftası
  • 16 Haziran kapanış
EĞİTİM SAATLERİ
Eğitim, 08.30-16.30 saatleri arasındadır. Erken gelen öğrencilerimize nöbetçi öğretmenlerimiz eşlik eder. Saat 07:30 itibariyle nöbetçi öğretmenimiz okulumuzda bulunur. Akşam 17:30-18:00 saatleri arasında akşam nöbetimizle günü tamamlıyoruz.
EĞİTİMSEL SİSTEMİMİZ
Öğrencilerimize dönem başında temin ettiğimiz kitaplar kullanılır. Sınıflarımızda eğitim programımızı destekleyen özel materyallerimiz yer alır. Okulumuzun üç tarafında bulunan bahçe, eğitim-öğretim programımızın bir parçasıdır. Öğrencilerimiz her mevsim bahçeden faydalanır.
VELİ İLETİŞİM KANALLARI
Okulumuzda kullandığımız ve velilerimiz ile iletişim sağladığımız özel bir aplikasyon sistemimiz bulunmaktadır. Her velimize tanımlamış olduğumuz şifre sistemi ile bireysel olarak giriş sağlanmaktadır.
Ders programlarımıza
Aylık bültenlerimize
Duyurularımıza
İlaç takip sistemimize
Fotoğraf ve Video paylaşımlarımıza kullanmış olduğumuz aplikasyon programından ulaşılmaktadır.
BESLENME
Öğrencilerimize sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı servis edilir. Aylık yemek listelerimiz beslenme uzmanları ve gıda mühendislerimiz tarafından hazırlanır. Yemek listelerimiz her ay kullanmış olduğumuz aplikasyon programımızdan velilerimize ulaştırılır.
SAĞLIK
Okulumuzda tam donanımlı bir revirimiz ve haftanın beş günü tam zamanlı hemşiremiz bulunmaktadır. Okul hemşiresi, sağlık kontrollerinin takibini ve günlük ilaç kontrollerini yapmaktadır. İlaçlar, revirde muhafaza edilmekte ve okul hemşiresi tarafından, kullandığımız aplikasyon sisteminden tanımlanan ve belirtilen kullanım şekline göre öğrenciye verilmektedir.
*OKULUMUZA ANTİBİYOTİK İLAÇ KABUL EDİLMEMEKTEDİR.